Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ... άσχετο

Πρώτη φορά έχω την αίσθηση ότι το "καλή χρονιά" που ευχόμαστε εμπεριέχει και ψήγματα φόβου και ίσως είναι λογικό, καθώς επικρατεί μια ακαθόριστη ησυχία, μια "παύση" που δεν ακούς τίποτα, δεν γίνετε τίποτα, που όλοι είναι κλασμένοι και κάτι περιμένουν, μα το σαπούνι επιμένει και περιμένει υπομονετικά κάποιος να σκύψει να το πιάσει.

-Άσχετο, το πόσο χάρηκα τον Κάρολο στα Θεοφάνεια με το στυλάκι  της υπέργηρης διακορευμένης παρθένας και τον Γκλέτσο σε στυλ tremolo arm "για την Ελλάδα ρε γαμώτο" δεν λέγετε.

-Άσχετο, το να σε βαπτίσουν Κάρολο πριν από 80 χρόνια στα Γιάννενα,  αυτό πάλι πως σου φαίνεται? και επειδή το'ψαξα το θέμα σας πληροφορώ ότι το "χαρισματικό" ονοματάκι του υπέργηρου οφείλετε στον Αυστριακό σοσιαλιστή Καρλ Κάουτσκι φίλο και οπαδό του νονού, στρατηγού Βλάχου και χεστήκαμε.


-Άσχετο, τελευταία με πιάνει μια βασιλοχουντική ανεξήγητη  διάθεση, να το πω στο γιατρό μου ή να το κάνω γαργάρα?? Είναι και αυτά τα όνειρα στυλ Βαμβακούλας που με τρομάζουν και δεν ξέρω τι να κάνω.

Ειλικρινά, θα ήθελα το ασυνείδητο του μυαλού μου να κυριαρχούσε της λογικής μου και ακόμα θα ήθελα το αισιόδοξο να είναι πιο δυνατό από την κάθε πεσιμιστική μου διάθεση και να μπορώ να γίνομαι ψεύτης, θεατρίνος, αρλεκίνος. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά...                        

3 σχόλια:

  1. Ο Γκλέτσος εν τέλει επέζησε μετά από την παράτολμη βουτιά που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του? Μα τι δραματικός άνθρωπος, σε μερικά χρόνια τον βλέπω να γίνεται Πρέκας -αν δεν έχει θυσιάσει πρώτα τη ζωή του για τη χώρα.
    Τώρα, με τον Βαμβακούλα τί όνειρα έχεις?
    Η πεσιμιστική διάθεση να φύγει αμέσως από την πίσω πόρτα, τι ξέρει κι αυτή περισσότερο από την αισιόδοξη δλδ?
    Καλή χρονιά λοιπόν, χωρίς κανέναν ενδοιασμό **

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε συ... ο Γκλέτσος... -.-'
    πιο γελοίος αγιασμός δεν θα μπορούσε να υπάρχει...
    μιλάμε κατουρήθηκα στα γέλια xD

    Καλή χρονιά και σε σένα!
    Εύχομαι το 2012 να είναι πιο ανθρώπινο για τον ελληνικό λαό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ευχηθώ και εγώ καλή χρονιά....και να πω ...ότι ζητάει ο κόσμος και πουλάει..μας το μοστράρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...